Egbertusschool
samen leven en leren in veilige omgeving
Respect
Plezier
Veiligheid
Samen
   Schoolgids

In de schoolgids van de Egbertusschool vindt U alle informatie die u nodig hebt om een verantwoorde keuze voor een school voor uw kind te kunnen maken. We informeren u over hoe het onderwijs er binnen onze school uitziet en wie erbij betrokken zijn. Wat u in deze schoolgids leest, vinden wij als team belangrijk en daar mag u ons op 'afrekenen'. 

De schoolgids kent een algemeen gedeelte, waarin u kunt lezen waar de school voor staat en waar het in de toekomst aan wil werken. De variabele gegevens over schooltijden, vakanties, rapportdata en dergelijke ontvangt u jaarlijks aan het begin van het schooljaar. Ze zijn opgenomen in de informatie- en activiteitenkalender. De informatie- en activiteitenkalender maakt deel uit van de schoolgids. 

U vindt de schoolgids van het schooljaar 2019 - 2020 op onze website www.egbertusvianen.nl . Op de website vindt u heel veel informatie over de school. U moet er eens een kijkje gaan nemen!

 
Hebt u suggesties ter verbetering of vragen/opmerkingen n.a.v. de inhoud van de schoolgids/het schoolplan, dan kunt u contact opnemen met de directeur Ben van der Werf: 0347 371764 en/of via het contactformulier op deze website.   
Vertel maar
De kinderen van de groepen 1 t/m 8 zijn vrij!
De juffen Babs, Nikole en Daniëlle zijn in week 42, 43 en...
De juffen Babs, Nikole en Daniëlle zijn in week 42, 43 en...